Slovenija
+386 070 76 00 77
info@pg.si

EKOledar v pisarnah, domovih, .. vrhunski detalj vsake pisarne ali doma.

EKOledar 2020 - Edinstven Erotičen Okoljevarstveni Koledar

EKOledar v pisarnah, domovih, .. vrhunski detalj vsake pisarne ali doma.

EKOledar - erotčno okoljevarstveni koledar

Prvi EKOledar za leto 2018 je bil izdelan le kot darilo našim/mojim dolgoletnim strankam na področju spletnih rešitev. Koledar kot koledar v današnjem času res ni več izvirno darilo, a z EKOledarjem se ti ostali ne morejo primerjati.
Od ideje do končne realizacije EKOledarja je/bila dolga in naporna pot. Več kot leto dela in vse skozi v ozadju misel/dvomi kako bodo stranke sprejele darilo – EKOledar. Vsi moji dvomi o primernostipa EKOledarja so se hitro razblinili že pri prvi stranki (in pri vseh nadaljnih), ki sem ji osebno izročil EKOledar.
Seveda ti bo redko kdo negativno komentiral, a da so EKOledar resnično dobro sprejeli sem videval skozi vse leto, obešene v njihovih pisarnah, ostalih delovnih prostorih in tudi v domovih.

Tudi v letošnjem letu sem naletel na naš EKOledar 2019, (ki je sicer bil dostopen vsem) v domovih in pisarnah naročnikov… 🙂 v tem primeru v recepciji… naj tudi tuji gosti vidijo slovensko lepoto 🙂

Torej vsem skeptikom naj ponovim še enkrat, EKOledar je poučen z zdravo art erotiko primeren vrhunski detalj vsake pisarne ali doma.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *