Ko soproga naredi prijetno in vroče presenečenje soprogu

 

Miss EKOledar – Š. H.

Vedela sem, da mož rad pogleda kakšno estetsko fotografijo in končno sem zbrala pogum, da še sama posnamem kakšno in mu tako podarim presenečenje.
Na twitterju sem poiskala Matjaža, mu razložila svoje želje po sodelovanju pri projektu EKOledar in seveda glede presenečenja za moža. Beseda je dala besedo in že čez nekaj dni sva bila na fotošutingu. Fotkanje je potekalo super, vse je bilo sproščeno in vedela sem, da bodo fotografije super. Pa še za dober namen je vse skupaj. No, kar dva dobra namena! Ko so bile objavljene prve fotografije na Tweeterju sem nestrpno čakala, da jih bo opazil. Nisem mu mogla povedat, da mu ne bi pokvarila presenečenja. Po nekaj majhnih namigih Matjaža je dojel, da sem na fotografijah jaz. Nikoli ne bom pozabila nasmeha, ki se je takrat risal na njegovem obrazu.
Samo še potrditev tega, da je bila moja odločitev absolutno pravilna

 

Soprog Miss EKOledarja Š. H.

Soproga me je s fotografiranjem za EKOledar prijetno presenetila. Pojma nisem imel, da ima namen. Vse je organizirala, našla termin, celo vzela mojo srajco iz omare … Prve fotografije sem videl na twitterju. Ob prvem ogledu sem najprej pomislil: “Hm, tale ima pa podobno postavo kot moja!”.
Potem sem začel opazovati podrobnosti in na koncu mi je kapnilo: to je ona!
Ko sem jo poklical v službo se je samo poredno muzala. Še zdaj je to največje presenečenje, kar mi jih je pripravila.

 

Mazzo – komentar

V vseh šestih letih izdaje EKOledarja, še nisem doživel kaj podobnega kot ko me je Š. prvič kontaktirala po mailu in kasneje še po telefonu. Da ne dolgovezim … hotela je narediti noro presenečenje za svojega soproga in sicer da se pojavi na mojem edinstvenem EKOledarju, gola seveda. 🙂 Ker na Tweeterju redno objavljam #goletete sploh v jeseni, ko začnem “opozarjati” na moj EKOledar za prihajajoče novo leto, jo je zanimalo ali jo bo soprog prepoznal … 😀 Seveda brez obraza na fotografiji. No, z malce hecanja in namigov z moje strani jo le je. 😀 Kakšen šok je to bil za njega, seveda pozitiven, nikoli ne bom pozabil kaj mi je napisal v TW sporočilu hehe.

Da se vrnem k organizaciji fotošutinga. Ja, ni ga bilo ravno lahko izvesti. Ker je bila Š. še na porodniški sicer čisto na koncu, sva se nekako dogovorila za prvi dan vrtca, torej sva imela le dobre dve uri časa in upanje na lepo vreme … sporedno pa seveda vse v strogi tajnosti pred soprogom haha.
Vreme nama je šlo na roke, Š. izjemna punca, tako, da so fotke super uspele, kar je kasneje ponosno potrdil tudi Gregor 😀
Vsi ki vas zanima kako je uspel fotošuting pa lahko vidite v #EKOledar 2022 in tudi v #EKOledar 2023 🙂

Zakonca in moja malenkost na kavi. 🙂

Leave a Comment

Scroll to Top